Jan Caspar Philips (1700-1775)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Caspar Philips
Jan Caspar Philips (1700-1775)

Jan Caspar Philips (1700-1775)

Kunstenaar

Jan Caspar PHILIPS (Duitsland 1680/1700 - Amsterdam 1775) etser, tekenaar, graveur, kunsttheoreticus, auteur, uitgever

Aangeboden items
2
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Jan Caspar Philips - Portret van Prins Maurits naar origineel M. Mierevelt kopen? Bied vanaf 50!
Jan Caspar Philips (1700-1775) Nederlands Duits Portret van Prins Maurits naar origineel M. Mierevelt
TechniekGravure
Afmetingen17.5 x 10.8 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Jan Caspar Philips - Portret van Frederik Hendrik naar origineel A. Van Dijk kopen? Bied vanaf 50!
Jan Caspar Philips (1700-1775) Nederlands Duits Portret van Frederik Hendrik naar origineel A. Van Dijk
TechniekGravure
Afmetingen17.5 x 10.8 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Caspar Philips

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Caspar Philips? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Caspar Philips. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Caspar Philips en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Caspar Philips te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Caspar Philips!

Volg het aanbod kunst van Jan Caspar Philips te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Caspar Philips te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Caspar Philips instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Caspar Philips kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Caspar Philips!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Caspar Philips kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Caspar Philips en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Caspar Philips via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Caspar Philips of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Caspar Philips?

Kunst kopen van Jan Caspar Philips begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Caspar Philips, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Caspar Philips. Om meer kans te maken om de Jan Caspar Philips te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Caspar Philips! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.