Jan Cobbaert (1909-1995)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Cobbaert
Jan Cobbaert (1909-1995)

Jan Cobbaert (1909-1995)

Kunstschilder, Graficus, Keramist, Tekenaar

Jan COBBAERT (Heverlee 1909 - Kessel-Lo 1995)

Aangeboden items
1
Verkochte items
63
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Jan Cobbaert - ORIGINEEL WERK (OLIEVERF) kopen? Bied vanaf 4500!
Jan Cobbaert (1909-1995) Belgisch ORIGINEEL WERK (OLIEVERF)
TechniekOlieverf
Afmetingen70 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 4.500
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Cobbaert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Cobbaert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Cobbaert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Cobbaert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Cobbaert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Cobbaert!

Volg het aanbod kunst van Jan Cobbaert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Cobbaert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Cobbaert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Cobbaert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Cobbaert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Cobbaert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Cobbaert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Cobbaert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Cobbaert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Cobbaert?

Kunst kopen van Jan Cobbaert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Cobbaert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Cobbaert. Om meer kans te maken om de Jan Cobbaert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Cobbaert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.