Jan Commandeur (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Commandeur
Jan Commandeur (1954)

Jan Commandeur (1954)

Kunstenaar

Jan COMMANDEUR (Averhorn 1954)

Aangeboden items
3
Verkochte items
28
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Commandeur - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Jan Commandeur (1954) Nederlands zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen90 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Commandeur

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Commandeur? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Commandeur. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Commandeur en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Commandeur te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Commandeur!

Volg het aanbod kunst van Jan Commandeur te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Commandeur te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Commandeur instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Commandeur kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Commandeur!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Commandeur kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Commandeur en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Commandeur via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Commandeur of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Commandeur?

Kunst kopen van Jan Commandeur begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Commandeur, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Commandeur. Om meer kans te maken om de Jan Commandeur te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Commandeur! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.