Jan de Weerd (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jan de Weerd
Jan de Weerd (1953)

Jan de Weerd (1953)

Jan de WEERD (Den Haag 1953)

beeldhouwer, installatiekunstenaar, schilder, tekenaar

Opleiding

1974-1979 Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (Den Haag)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan de Weerd - Originele krijttekening op papier, Abstracte compositie kopen? Bied vanaf 30!
Jan de Weerd (1953) Nederlands Originele krijttekening op papier, Abstracte compositie
Techniek Pastel/Krijt
Afmetingen 50 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Jan de Weerd - Originele krijttekening op papier, Abstracte compositie kopen? Bied vanaf 30!
Jan de Weerd (1953) Nederlands Originele krijttekening op papier, Abstracte compositie
Techniek Pastel/Krijt
Afmetingen 50 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan de Weerd

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan de Weerd? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan de Weerd. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan de Weerd en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan de Weerd te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan de Weerd!

Volg het aanbod kunst van Jan de Weerd te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan de Weerd te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan de Weerd instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan de Weerd kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan de Weerd!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan de Weerd kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan de Weerd en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan de Weerd via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan de Weerd of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan de Weerd?

Kunst kopen van Jan de Weerd begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan de Weerd, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan de Weerd. Om meer kans te maken om de Jan de Weerd te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan de Weerd! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.