Jan Peter van Opheusden (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Peter van Opheusden
Jan Peter van Opheusden (1941)

Jan Peter van Opheusden (1941)

Kunstenaar

Jan Peter van Opheusden (1941)

Aangeboden items
2
Verkochte items
138
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Peter van Opheusden - Gesigneerd met opdracht: hardcover boek - 1e editie kopen? Bied vanaf 50!
Jan Peter van Opheusden (1941) Nederlands Gesigneerd met opdracht: hardcover boek - 1e editie
TechniekHardcover
Afmetingen31 cm x 22 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Jan Peter van Opheusden - Nya Dousika's Woman kopen? Bied vanaf 120!
Jan Peter van Opheusden (1941) Nya Dousika's Woman
TechniekZeefdruk
Afmetingen90 cm x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 120
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Peter van Opheusden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Peter van Opheusden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Peter van Opheusden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Peter van Opheusden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Peter van Opheusden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Peter van Opheusden!

Volg het aanbod kunst van Jan Peter van Opheusden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Peter van Opheusden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Peter van Opheusden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Peter van Opheusden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Peter van Opheusden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Peter van Opheusden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Peter van Opheusden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Peter van Opheusden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Peter van Opheusden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Peter van Opheusden?

Kunst kopen van Jan Peter van Opheusden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Peter van Opheusden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Peter van Opheusden. Om meer kans te maken om de Jan Peter van Opheusden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Peter van Opheusden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.