Jan Schonk (1889-1976)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Jan Schonk
Jan Schonk (1889-1976)

Jan Schonk (1889-1976)

Kunstenaar

Jan SCHONK (Schiedam 1889 - Soest 1976)

Aangeboden items
2
Verkochte items
138
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Schonk - Vissen in rivier met waterplanten kopen? Bied vanaf 150!
Jan Schonk (1889-1976) Nederlands Vissen in rivier met waterplanten
Techniek Acryl
Afmetingen 80 x 59 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Jan Schonk - Stilleven kopen? Bied vanaf 300!
Jan Schonk (1889-1976) Nederlands Stilleven
Techniek Olieverf
Afmetingen 90 x 80 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Schonk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Schonk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Schonk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Schonk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Schonk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Schonk!

Volg het aanbod kunst van Jan Schonk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Schonk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Schonk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Schonk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Schonk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Schonk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Schonk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Schonk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Schonk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Schonk?

Kunst kopen van Jan Schonk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Schonk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Schonk. Om meer kans te maken om de Jan Schonk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Schonk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.