Jan van Diemen (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan van Diemen
Jan van Diemen (1954)

Jan van Diemen (1954)

Kunstenaar

Jan van Diemen

Aangeboden items
1
Verkochte items
124
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (31 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Jan van Diemen - Skiër kopen? Bied vanaf 500!
Jan van Diemen - SkiërSchilderij

Geplaatst doorManonendick

Eindtijd 10-12-2022 om 22:07

Jaartal1988
TechniekOlieverf
Afmetingen132 cm x 162 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jan van Diemen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan van Diemen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan van Diemen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan van Diemen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan van Diemen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan van Diemen!

Volg het aanbod kunst van Jan van Diemen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan van Diemen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan van Diemen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan van Diemen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan van Diemen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan van Diemen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan van Diemen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan van Diemen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan van Diemen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan van Diemen?

Kunst kopen van Jan van Diemen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan van Diemen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan van Diemen. Om meer kans te maken om de Jan van Diemen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan van Diemen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.