Jan van Keulen (1913-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jan van Keulen
Jan van Keulen (1913-1994)

Jan van Keulen (1913-1994)

Jan van KEULEN (IJsselstein 1913 - De Hoef 1994)

Aangeboden items
4
Verkochte items
28
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan van Keulen - Litho: Dormeuse - 1947 kopen? Bied vanaf 39!
Jan van Keulen (1913-1994) Nederlands Litho: Dormeuse - 1947
Techniek Litho
Afmetingen 49 x 63 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 39
Bied mee Bied mee
Jan van Keulen - Litho: Bloemstilleven - 1947 kopen? Bied vanaf 40!
Jan van Keulen (1913-1994) Nederlands Litho: Bloemstilleven - 1947
Techniek Litho
Afmetingen 63 x 49 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Jan van Keulen - Litho: Barmhartige samaritaan - 1947 kopen? Bied vanaf 40!
Jan van Keulen (1913-1994) Nederlands Litho: Barmhartige samaritaan - 1947
Techniek Litho
Afmetingen 63 x 49 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Jan van Keulen - Schildersprenten 1947 - 2 litho's kopen? Bied vanaf 65!
Jan van Keulen (1913-1994) Nederlands Schildersprenten 1947 - 2 litho's
Techniek Litho
Afmetingen 63 x 47.5 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan van Keulen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan van Keulen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan van Keulen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan van Keulen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan van Keulen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan van Keulen!

Volg het aanbod kunst van Jan van Keulen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan van Keulen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan van Keulen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan van Keulen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan van Keulen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan van Keulen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan van Keulen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan van Keulen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan van Keulen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan van Keulen?

Kunst kopen van Jan van Keulen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan van Keulen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan van Keulen. Om meer kans te maken om de Jan van Keulen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan van Keulen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.