• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Jan van Winkel (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan van Winkel

Jan van Winkel (1951)

Kunstenaar

Jan van WINKEL (Alpehn aan den Rijn 1951)

Aangeboden items
1
Verkochte items
50
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (16 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Jan van Winkel - Amstelstein (Alphen a/d Rijn) - ets oplage 125 kopen? Bied vanaf 25!
Jan van Winkel - Amstelstein (Alphen a/d Rijn) - ets oplage 125

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorMiles

Eindtijd28-02-2022 om 20:08

Jaartal1982
TechniekEts
Afmetingen42 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jan van Winkel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan van Winkel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan van Winkel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan van Winkel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan van Winkel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan van Winkel!

Volg het aanbod kunst van Jan van Winkel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan van Winkel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan van Winkel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan van Winkel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan van Winkel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan van Winkel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan van Winkel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan van Winkel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan van Winkel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan van Winkel?

Kunst kopen van Jan van Winkel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan van Winkel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan van Winkel. Om meer kans te maken om de Jan van Winkel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan van Winkel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.