• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jan Velthuis (1949)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jan Velthuis

Jan Velthuis (1949)

Kunstenaar

Jan Velthuis (J.W.J. Velthuis, geboren in 1949 in Laren NH)) combineert schilderen en zeilen aan boord van zijn schip De Mars. In zijn aquarellen, de techniek waarin hij het liefst werkt, komt zijn passie voor het water (Waddenzee en IJselmeer) tot uitdrukking. De sfeer van de Wadden en van havens komt vaak terug in zijn werk. Jan Velthuis is lid van “De Noordelijke Aquarellisten” en van “De Nederlandse Vereniging van Zeeschilders”. Zijn werk is te vinden in de collectie van particulieren, verzamelaars en bedrijven in Nederland, Duitsland, België en diverse SBK-instellingen.

Aangeboden items
0
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Jan Velthuis (1949) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jan Velthuis (1949) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Jan Velthuis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Velthuis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Velthuis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Velthuis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Velthuis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Velthuis!

Volg het aanbod kunst van Jan Velthuis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Velthuis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Velthuis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Velthuis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Velthuis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Velthuis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Velthuis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Velthuis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Velthuis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Velthuis?

Kunst kopen van Jan Velthuis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Velthuis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Velthuis. Om meer kans te maken om de Jan Velthuis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Velthuis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.