Jan Voerman (jr.) (1890-1976)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Voerman (jr.)
Jan Voerman (jr.) (1890-1976)

Jan Voerman (jr.) (1890-1976)

Kunstenaar

Jan VOERMAN (jr.) (Hattem 1890 - Laren 1976)

Nederlandse lithograaf.Jan Voerman was de zoon van Jan Voerman sr. In 1905 kreeg Jan Voerman zijn eerste officiele opdracht van zijn grootvader Verkade van het gelijknamige bedrijf om tekeningen voor een natuuralbum te maken. Hij moest samenwerken met de tekenaars Ludwig Wenckebach en van Oort. Tot 1939 maakten zij 25 albums maar door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog werd hier een einde aan gemaakt. In 1923 trouwde Jan met Hetty Mansholt en verhuisde naar Overveen waar hij bekend geworden is als lithograaf. In 1932 is hij verhuisd naar Blaricum.Een aantal van zijn werken hangt thans in het Voerman Museum Hattem.

Aangeboden items
1
Verkochte items
18
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Voerman (jr.) - aquarel bloemen 1929 - ingelijst kopen? Bied vanaf 150!
Jan Voerman (jr.) (1890-1976) Nederlands aquarel bloemen 1929 - ingelijst
TechniekAquarel
Afmetingen48 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Voerman (jr.)

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Voerman (jr.)? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Voerman (jr.). Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Voerman (jr.) en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Voerman (jr.) te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Voerman (jr.)!

Volg het aanbod kunst van Jan Voerman (jr.) te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Voerman (jr.) te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Voerman (jr.) instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Voerman (jr.) kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Voerman (jr.)!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Voerman (jr.) kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Voerman (jr.) en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Voerman (jr.) via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Voerman (jr.) of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Voerman (jr.)?

Kunst kopen van Jan Voerman (jr.) begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Voerman (jr.), heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Voerman (jr.). Om meer kans te maken om de Jan Voerman (jr.) te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Voerman (jr.)! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.