Jan Voets (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Voets
Jan Voets (1945)

Jan Voets (1945)

Kunstenaar

Jan VOETS (Dongen 1945)

Aangeboden items
2
Verkochte items
22
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Jan Voets - Tafel I kopen? Bied vanaf 35!
Jan Voets - Tafel IGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorMaison_d_art

Eindtijd 18-12-2022 om 19:00

Jaartal1988
TechniekZeefdruk
Afmetingen38 cm x 56.8 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Jan Voets - Tafel IV kopen? Bied vanaf 35!
Jan Voets - Tafel IVGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorMaison_d_art

Eindtijd 18-12-2022 om 19:30

Jaartal1988
TechniekZeefdruk
Afmetingen38 cm x 56.8 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Jan Voets

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Voets? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Voets. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Voets en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Voets te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Voets!

Volg het aanbod kunst van Jan Voets te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Voets te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Voets instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Voets kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Voets!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Voets kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Voets en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Voets via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Voets of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Voets?

Kunst kopen van Jan Voets begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Voets, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Voets. Om meer kans te maken om de Jan Voets te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Voets! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.