Janny Tollenaar (1923-2013)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Janny Tollenaar
Janny Tollenaar (1923-2013)

Janny Tollenaar (1923-2013)

Kunstenaar

Janny Tollenaar (Loenen aan de Vecht, 1923)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Janny Tollenaar - Aquarel pompoenen kopen? Bied vanaf 25!
Janny Tollenaar - Aquarel pompoenenTekening / Aquarel

Geplaatst doorCello1

Eindtijd 04-11-2022 om 20:33

Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
Afmetingen45.5 cm x 66.8 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Janny Tollenaar

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Janny Tollenaar? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Janny Tollenaar. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Janny Tollenaar en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Janny Tollenaar te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Janny Tollenaar!

Volg het aanbod kunst van Janny Tollenaar te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Janny Tollenaar te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Janny Tollenaar instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Janny Tollenaar kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Janny Tollenaar!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Janny Tollenaar kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Janny Tollenaar en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Janny Tollenaar via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Janny Tollenaar of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Janny Tollenaar?

Kunst kopen van Janny Tollenaar begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Janny Tollenaar, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Janny Tollenaar. Om meer kans te maken om de Janny Tollenaar te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Janny Tollenaar! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.