Jean Paul Vroom (1922-2006)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jean Paul Vroom
Jean Paul Vroom (1922-2006)

Jean Paul Vroom (1922-2006)

Kunstenaar

Jean-Paul VROOM (Den Haag 1922 - Den Haag 2006)

Schilder, Graficus

Jean Paul Vroom werkte met lithografie en zeefdruktechniek gecombineerd. Hij werkte als ontwerper , cineast, theatervormgever, schilder, fotograaf, graficus, en illustrator. Internationaal werd hij met name bekend ook als ontwerper van decors en kostuums, oa voor het Nationaal Ballet.

Jean Paul Vroom volgde zijn opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag en Ecole Estienne te Parijs.

Het werk van Vroom bevindt zich in vele museale, bedrijfs- en particuliere collecties, oa in de collectie van de KPN en TPG

Aangeboden items
4
Verkochte items
69
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jean Paul Vroom - ets: Metamorphoses (handingekleurd met aquarel) kopen? Bied vanaf 59!
Jean Paul Vroom (1922-2006) Nederlands ets: Metamorphoses (handingekleurd met aquarel)
TechniekEts
Afmetingen57 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee
Jean Paul Vroom - ets: Metamorphoses (handingekleurd met aquarel) kopen? Bied vanaf 59!
Jean Paul Vroom (1922-2006) Nederlands ets: Metamorphoses (handingekleurd met aquarel)
TechniekEts
Afmetingen57 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee
Jean Paul Vroom - Litho: Happy days - 1986 kopen? Bied vanaf 69!
Jean Paul Vroom (1922-2006) Nederlands Litho: Happy days - 1986
TechniekLitho
Afmetingen50.5 cm x 35.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 69
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jean Paul Vroom

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean Paul Vroom? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean Paul Vroom. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean Paul Vroom en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean Paul Vroom te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean Paul Vroom!

Volg het aanbod kunst van Jean Paul Vroom te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean Paul Vroom te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean Paul Vroom instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean Paul Vroom kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean Paul Vroom!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean Paul Vroom kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean Paul Vroom en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean Paul Vroom via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean Paul Vroom of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean Paul Vroom?

Kunst kopen van Jean Paul Vroom begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean Paul Vroom, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean Paul Vroom. Om meer kans te maken om de Jean Paul Vroom te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean Paul Vroom! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.