Jean Solombre (1948-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jean Solombre
Jean Solombre (1948-2005)

Jean Solombre (1948-2005)

Kunstschilder, Graficus, Designer, Tekenaar

Jean SOLOMBRE (1948 - 2005)

Aangeboden items
3
Verkochte items
72
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jean Solombre (1948-2005) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 3 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Er zijn 72 items van Jean Solombre (1948-2005) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 12 mensen die Jean Solombre (1948-2005) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jean Solombre

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jean Solombre? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jean Solombre. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jean Solombre en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jean Solombre te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jean Solombre!

Volg het aanbod kunst van Jean Solombre te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jean Solombre te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jean Solombre instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jean Solombre kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jean Solombre!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jean Solombre kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jean Solombre en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jean Solombre via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jean Solombre of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jean Solombre?

Kunst kopen van Jean Solombre begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jean Solombre, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jean Solombre. Om meer kans te maken om de Jean Solombre te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jean Solombre! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.