Jelus Matser (1946-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jelus Matser
Jelus Matser (1946-2014)

Jelus Matser (1946-2014)

Etser en kunstschilder, geboren in Amsterdam (1946), overleden 2014.

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jelus Matser - Aquatint/Droge naald. kopen? Bied vanaf 50!
Jelus Matser (1946-2014) Nederlands Aquatint/Droge naald.
TechniekAcryl
Afmetingen42 x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jelus Matser

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jelus Matser? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jelus Matser. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jelus Matser en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jelus Matser te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jelus Matser!

Volg het aanbod kunst van Jelus Matser te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jelus Matser te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jelus Matser instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jelus Matser kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jelus Matser!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jelus Matser kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jelus Matser en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jelus Matser via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jelus Matser of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jelus Matser?

Kunst kopen van Jelus Matser begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jelus Matser, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jelus Matser. Om meer kans te maken om de Jelus Matser te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jelus Matser! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.