Jimi Hendrix (1942-1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jimi Hendrix
Jimi Hendrix (1942-1970)

Jimi Hendrix (1942-1970)

Muzikant

Jimi HENDRIX (Seattle 1942 - London 1970)

Amerikaanse electrische bluesgitaar virtuoos. Zanger en componist

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jimi Hendrix (1942-1970) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jimi Hendrix (1942-1970) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Vinyl kopen van Jimi Hendrix

Wilt u graag vinyl kopen van Jimi Hendrix? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Jimi Hendrix. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Jimi Hendrix en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Jimi Hendrix te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Jimi Hendrix te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Jimi Hendrix te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jimi Hendrix instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Jimi Hendrix vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Jimi Hendrix!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Jimi Hendrix kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Jimi Hendrix en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Jimi Hendrix via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Jimi Hendrix of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Jimi Hendrix? (H2)

Vinyl kopen van Jimi Hendrix begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Jimi Hendrix, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Jimi Hendrix. Om meer kans te maken om de LP van Jimi Hendrix te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Jimi Hendrix! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.