• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Johannes K. Veerman (1907-1989)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johannes K. Veerman
Johannes K. Veerman (1907-1989)

Johannes K. Veerman (1907-1989)

Kunstenaar

Johannes Karel Veerman geboren te Leiden 1907, woonde en werkte in Leiden, Oegstgeest, later in Haarlem. Leerling van de akademie Ars Aermula Naturae te Leiden o.l.v. Leendert van de Vlist. Schilderde, tekende en etste Landschappen. Lid van de B.K.K. te Amsterdam.

Werk in FRANS HALSMUSEUM Haarlem en in Rijkscollectie.

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Johannes K. Veerman - Italiaanse Boerderij 1960 kopen? Bied vanaf 65!
Johannes K. Veerman - Italiaanse Boerderij 1960Tekening / Aquarel

Geplaatst doorMarcoMostert

Eindtijd 16-10-2022 om 22:49

Jaartal1960
TechniekPotlood
Afmetingen44 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Johannes K. Veerman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes K. Veerman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes K. Veerman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes K. Veerman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes K. Veerman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes K. Veerman!

Volg het aanbod kunst van Johannes K. Veerman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes K. Veerman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes K. Veerman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes K. Veerman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes K. Veerman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes K. Veerman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes K. Veerman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes K. Veerman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes K. Veerman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes K. Veerman?

Kunst kopen van Johannes K. Veerman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes K. Veerman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes K. Veerman. Om meer kans te maken om de Johannes K. Veerman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes K. Veerman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.