Johannes Wouterus van Trirum (1924-2011)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Johannes Wouterus van Trirum
Johannes Wouterus van Trirum (1924-2011)

Johannes Wouterus van Trirum (1924-2011)

Kunstenaar

Jan van Trirum (Rotterdam 1924 - Goes 2011)

Jan van Trirum startte op 13 jarige leeftijd als leerling bij Reclame Atelier Mineur. Daar werkte hij o.a. mee aan de grote doeken die voor de bioscoop reclame gemaakt werden. Door dit werk kreeg hij een enorme vaardigheid in het snel en raak opzetten van een werkstuk.Ook bezocht hij naast het werken overdag bij het reclame atelier de avond academie te Rotterdam . Hij kreeg daar o.a. les van de heer Hijboer ( vander van Anton Hijboer) en de heer van Oort . Door het uitbreken van de tweede Wereld oorlog kon hij zijn studie aan de academie niet geheel afmaken.Jan is vooral bekend geworden om zijn schilderijen van jonge katjes , maar ook schildert hij paarden, landschappen en portretten. Daarnaast maakt hij gezichten op Dordrecht en Rotterdam. Ook heeft hij een periode gewerkt aan een serie schilderijen van de Biesbos.In de jaren 60 maakte hij modern werk in krachtige toets zowel met penseel als met paletmes met o.a. als onderwerp de bouw van de Brienenoord brug . Daarnaast schilderde in die tijd hij portretten. Vooral zijn drie dochters waren toen een geliefd onderwerp.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Johannes Wouterus van Trirum - Spelende ondeugende kittens kopen? Bied vanaf 600!
Johannes Wouterus van Trirum (1924-2011) Nederlands Spelende ondeugende kittens
TechniekOlieverf
Afmetingen44 x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 600
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Johannes Wouterus van Trirum

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Johannes Wouterus van Trirum? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Johannes Wouterus van Trirum. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Johannes Wouterus van Trirum en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Johannes Wouterus van Trirum te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Johannes Wouterus van Trirum!

Volg het aanbod kunst van Johannes Wouterus van Trirum te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Johannes Wouterus van Trirum te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Johannes Wouterus van Trirum instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Johannes Wouterus van Trirum kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Johannes Wouterus van Trirum!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Johannes Wouterus van Trirum kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Johannes Wouterus van Trirum en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Johannes Wouterus van Trirum via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Johannes Wouterus van Trirum of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Johannes Wouterus van Trirum?

Kunst kopen van Johannes Wouterus van Trirum begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Johannes Wouterus van Trirum, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Johannes Wouterus van Trirum. Om meer kans te maken om de Johannes Wouterus van Trirum te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Johannes Wouterus van Trirum! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.