Jon Eardley (1928-1991)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jon Eardley
Jon Eardley (1928-1991)

Jon Eardley (1928-1991)

Muzikant

Jon EARDLEY (Altoona 1928 - Lambermont 1991)


Jazz trompetist

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
AmerikaansAmerikaans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jon Eardley - Namely Me kopen? Bied vanaf 7!
Jon Eardley - Namely MeVinyl

Geplaatst doorVeilingmeester-Vinyl

Eindtijd 18-11-2022 om 15:22

Jaartal1972
TypeOverig

Vinyl kopen van Jon Eardley

Wilt u graag vinyl kopen van Jon Eardley? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Jon Eardley. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Jon Eardley en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Jon Eardley te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Jon Eardley te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Jon Eardley te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jon Eardley instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Jon Eardley vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Jon Eardley!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Jon Eardley kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Jon Eardley en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Jon Eardley via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Jon Eardley of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Jon Eardley? (H2)

Vinyl kopen van Jon Eardley begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Jon Eardley, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Jon Eardley. Om meer kans te maken om de LP van Jon Eardley te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Jon Eardley! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.