Joseph Cals (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Joseph Cals
Joseph Cals (1949)

Joseph Cals (1949)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus

Joseph CALS (Stein 1949)

Schilder, beeldhouwer

Opleiding:

Joseph Cals heeft aan de Koninklijke Academie Voor Beeldende Kunsten Den Haag zijn MO tekenen behaald. Vanaf 1982 geeft Cals les aan deze academie en van 1987 tot 1988 is hij teken/schilder docent aan de Rietveld Academie in Amsterdam.

Cals woont en werkt in Amsterdam, maar de laatste jaren ook in Nederweert en Maaseik in Belgie.

Cals groeide op in Limburg en heeft daar veel archeologische afgravingen gezien, deze indrukken vanuit de prehistorie zijn een constante inspiratie voor zijn werk. Net zoals dat de reis die Joseph Cals heft gemaakt naar de V.S. en het wonen in Amsterdam een grote inspiratiebron voor de kunstenaar is.

Hij bouwt zijn schilderijen laag over laag op en in zijn sculpturen staan de oervormen centraal. Kunstenaar Cals is in staat om op een mooie wijze een verbinding tot stand te brengen tussen verleden en heden. De onderwerpen waar Cals graag mee bezig is zijn figuurvoorstellingen, natuur en abstracte vormen.

Exposities en prijzen:

Het werk van Cals is terug te vinden in verschillende bedrijfscollecties o.a.: DSM kunstcollectie Heerlen TNT post kunstcollectie Den Haag Het Museum Jan van der Togt Amstelveen heeft werk van Cals in zijn bezit

Aangeboden items
2
Verkochte items
35
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Joseph Cals - Zeefdruk - Hommage aan Graham Sutherland kopen? Bied vanaf 60!
Joseph Cals (1949) Nederlands Zeefdruk - Hommage aan Graham Sutherland
TechniekLitho
Afmetingen56 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
Joseph Cals - Hommage aan Graham Sutherland, litho kopen? Bied vanaf 45!
Joseph Cals (1949) Nederlands Hommage aan Graham Sutherland, litho
TechniekLitho
Afmetingen57 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Joseph Cals

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Joseph Cals? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Joseph Cals. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Joseph Cals en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Joseph Cals te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Joseph Cals!

Volg het aanbod kunst van Joseph Cals te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Joseph Cals te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Joseph Cals instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Joseph Cals kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Joseph Cals!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Joseph Cals kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Joseph Cals en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Joseph Cals via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Joseph Cals of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Joseph Cals?

Kunst kopen van Joseph Cals begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Joseph Cals, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Joseph Cals. Om meer kans te maken om de Joseph Cals te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Joseph Cals! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.