Karel Wollens (1912-1989)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Karel Wollens
Karel Wollens (1912-1989)

Karel Wollens (1912-1989)

Kunstenaar

Karel WOLLENS (Antwerpen 1912 - 1989)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Karel Wollens - Dierenportret - Antwerpen kopen? Bied vanaf 29!
Karel Wollens (1912-1989) Belgisch Dierenportret - Antwerpen
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen31 x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 29
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Karel Wollens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Karel Wollens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Karel Wollens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Karel Wollens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Karel Wollens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Karel Wollens!

Volg het aanbod kunst van Karel Wollens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Karel Wollens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Karel Wollens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Karel Wollens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Karel Wollens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Karel Wollens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Karel Wollens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Karel Wollens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Karel Wollens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Karel Wollens?

Kunst kopen van Karel Wollens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Karel Wollens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Karel Wollens. Om meer kans te maken om de Karel Wollens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Karel Wollens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.