Kees Jansen (1922-1984)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Kees Jansen
Kees Jansen (1922-1984)

Kees Jansen (1922-1984)

Kees JANSEN (Schagen 1922 - Bergen 1984)

Aangeboden items
1
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Kees Jansen - Gouache, Karmesse mi ete - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Kees Jansen (1922-1984) Nederlands Gouache, Karmesse mi ete - Ingelijst
Techniek Gouache
Afmetingen 62.5 x 77.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Kees Jansen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Kees Jansen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Kees Jansen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Kees Jansen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Kees Jansen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Kees Jansen!

Volg het aanbod kunst van Kees Jansen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Kees Jansen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Kees Jansen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Kees Jansen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Kees Jansen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Kees Jansen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Kees Jansen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Kees Jansen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Kees Jansen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Kees Jansen?

Kunst kopen van Kees Jansen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Kees Jansen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Kees Jansen. Om meer kans te maken om de Kees Jansen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Kees Jansen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.