Ken Friedman (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ken Friedman
Ken Friedman (1949)

Ken Friedman (1949)

Kunstenaar

Ken FRIEDMAN (New London 1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
20
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters
Ken Friedman - Circels kopen? Bied vanaf 115!
Ken Friedman (1949) Amerikaans Circels
TechniekLitho
Afmetingen101 x 81 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 115
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ken Friedman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ken Friedman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ken Friedman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ken Friedman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ken Friedman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ken Friedman!

Volg het aanbod kunst van Ken Friedman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ken Friedman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ken Friedman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ken Friedman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ken Friedman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ken Friedman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ken Friedman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ken Friedman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ken Friedman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ken Friedman?

Kunst kopen van Ken Friedman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ken Friedman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ken Friedman. Om meer kans te maken om de Ken Friedman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ken Friedman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.