Lee Reynolds Burr (1936)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Lee Reynolds Burr
Lee Reynolds Burr (1936)

Lee Reynolds Burr (1936)

Lee REYNOLDS BURR (1936)

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters
Lee Reynolds Burr - Stadszicht kopen? Bied vanaf 100!
Lee Reynolds Burr (1936) Amerikaans Stadszicht
TechniekOlieverf
Afmetingen122 x 153 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Lee Reynolds Burr - Schip in nood kopen? Bied vanaf 80!
Lee Reynolds Burr (1936) Amerikaans Schip in nood
TechniekOlieverf
Afmetingen125 x 154 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Lee Reynolds Burr

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lee Reynolds Burr? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lee Reynolds Burr. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lee Reynolds Burr en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lee Reynolds Burr te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lee Reynolds Burr!

Volg het aanbod kunst van Lee Reynolds Burr te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lee Reynolds Burr te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lee Reynolds Burr instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lee Reynolds Burr kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lee Reynolds Burr!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lee Reynolds Burr kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lee Reynolds Burr en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lee Reynolds Burr via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lee Reynolds Burr of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lee Reynolds Burr?

Kunst kopen van Lee Reynolds Burr begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lee Reynolds Burr, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lee Reynolds Burr. Om meer kans te maken om de Lee Reynolds Burr te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lee Reynolds Burr! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.