Leon Tebbe (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Leon Tebbe
Leon Tebbe (1949)

Leon Tebbe (1949)

Kunstenaar

Leon TEBBE (Breda, 1949)

Aangeboden items
2
Verkochte items
111
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Leon Tebbe - houtsnede op Japans papier - 19668 kopen? Bied vanaf 45!
Leon Tebbe (1949) Nederlands houtsnede op Japans papier - 19668
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen51 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Leon Tebbe - Landschap kopen? Bied vanaf 75!
Leon Tebbe (1949) Nederlands Landschap
TechniekZeefdruk
Afmetingen42 cm x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Leon Tebbe

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leon Tebbe? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leon Tebbe. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leon Tebbe en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leon Tebbe te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leon Tebbe!

Volg het aanbod kunst van Leon Tebbe te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leon Tebbe te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leon Tebbe instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leon Tebbe kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leon Tebbe!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leon Tebbe kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leon Tebbe en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leon Tebbe via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leon Tebbe of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leon Tebbe?

Kunst kopen van Leon Tebbe begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leon Tebbe, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leon Tebbe. Om meer kans te maken om de Leon Tebbe te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leon Tebbe! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.