Les Paul (1915-2009)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Les Paul
Les Paul (1915-2009)

Les Paul (1915-2009)

Muzikant

Les PAUL (Waukesha 1915 – White Plains 2009),


Artiestennaam van Lester William Polsfuss.
Amerikaans gitarist, gitaarbouwer, uitvinder en songwriter. Als jazzmusicus speelde hij in de jaren veertig en vijftig onder anderen met saxofonist Illinois Jacquet, trombonist J.J. Johnson en pianist Nat King Cole. Hij was een van de pioniers bij het ontwikkelen van de elektrische gitaar met een massieve body. 

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
AmerikaansAmerikaans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Les Paul - & Mary Ford – The Les Paul & Mary Ford Story Vol. 2 kopen? Bied vanaf 3!
Les Paul - & Mary Ford – The Les Paul & Mary Ford Story Vol. 2Vinyl

Geplaatst doorVeilingmeester-Vinyl

Eindtijd 03-09-2022 om 16:22

Jaartal1972
TypeOverig

Vinyl kopen van Les Paul

Wilt u graag vinyl kopen van Les Paul? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Les Paul. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Les Paul en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Les Paul te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Les Paul te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Les Paul te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Les Paul instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Les Paul vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Les Paul!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Les Paul kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Les Paul en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Les Paul via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Les Paul of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Les Paul? (H2)

Vinyl kopen van Les Paul begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Les Paul, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Les Paul. Om meer kans te maken om de LP van Les Paul te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Les Paul! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.