Lon Buttstedt (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lon Buttstedt
Lon Buttstedt (1950)

Lon Buttstedt (1950)

Kunstenaar

Lon BUTTSTEDT

Schilder, graficus, beeldhouwer.

Ilona Buttstedt werd in 1950 geboren te Amsterdam.

Opleiding:

Buttstedt volgde een opleiding Schilderen, lithografie en monumentale vormgeving aan de Akademie voor Beeldende Kunsten in Utrecht.

Ze woont en werkt in Ameide (Zuid-Holland).

Lon Buttstedt haalt inspiratie uit haar directe omgeving; vaak hebben haar schilderijen dan ook hun oorsprong in sporen van menselijke aanwezigheid. Die sporen worden in haar werk niet tot een samenhangende afbeelding gevoegd, maar als los van elkaar staande elementen gepresenteerd. Een terugkerend thema in het werk van Buttstedt is vergankelijkheid; vandaar dat ook dat er motieven uit de natuur in voor komen.

Exposities en prijzen:

Het werk van Buttstedt is, naast meerdere malen in verschillende Nederlandse steden, tentoongesteld in Kuala Lumpur, Jakarta en New York.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
98
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Lon Buttstedt - Serpens Lingua II kopen? Bied vanaf 25!
Lon Buttstedt (1950) Nederlands Serpens Lingua II
TechniekLitho
Afmetingen72.5 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Lon Buttstedt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lon Buttstedt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lon Buttstedt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lon Buttstedt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lon Buttstedt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lon Buttstedt!

Volg het aanbod kunst van Lon Buttstedt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lon Buttstedt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lon Buttstedt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lon Buttstedt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lon Buttstedt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lon Buttstedt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lon Buttstedt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lon Buttstedt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lon Buttstedt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lon Buttstedt?

Kunst kopen van Lon Buttstedt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lon Buttstedt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lon Buttstedt. Om meer kans te maken om de Lon Buttstedt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lon Buttstedt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.