Manfred Schlindwein (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Manfred Schlindwein
Manfred Schlindwein (1950)

Manfred Schlindwein (1950)

Kunstenaar

Manfred SCHLINDWEIN (Offenburg 1950)

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Manfred Schlindwein - Ohne Titel kopen? Bied vanaf 35!
Manfred Schlindwein - Ohne TitelGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKunstbedrijf
Eindtijd 28-11-2022 om 21:09
Jaartal2002
TechniekZeefdruk
Afmetingen52 cm x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Manfred Schlindwein - Ohne Titel kopen? Bied vanaf 35!
Manfred Schlindwein - Ohne TitelGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKunstbedrijf
Eindtijd 28-11-2022 om 21:13
Jaartal2002
TechniekZeefdruk
Afmetingen52 cm x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Manfred Schlindwein

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Manfred Schlindwein? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Manfred Schlindwein. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Manfred Schlindwein en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Manfred Schlindwein te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Manfred Schlindwein!

Volg het aanbod kunst van Manfred Schlindwein te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Manfred Schlindwein te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Manfred Schlindwein instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Manfred Schlindwein kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Manfred Schlindwein!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Manfred Schlindwein kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Manfred Schlindwein en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Manfred Schlindwein via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Manfred Schlindwein of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Manfred Schlindwein?

Kunst kopen van Manfred Schlindwein begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Manfred Schlindwein, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Manfred Schlindwein. Om meer kans te maken om de Manfred Schlindwein te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Manfred Schlindwein! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.