Marc Mulders (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marc Mulders
Marc Mulders (1958)

Marc Mulders (1958)

Kunstenaar

Marc MULDERS (Tilburg 1958)

Mulders is een talentvol en veelzijdig kunstenaar. Niet alleen verwerft hij naam en faam met schilderijen en aquarellen, maar ook met foto's, collages, wandkleden en glas-in-lood ramen. Zijn werk is de afgelopen twintig jaar te zien geweest in tientallen exposities in binnen- en buitenland en werd onderscheiden met diverse prijzen. Hij realiseerde glas-in-lood ramen voor o.a. De Nieuwe Kerk in Amsterdam en de Sint Jan Kathedraal in 's-Hertogenbosch.

Uit alle werken van Marc Mulders spreekt zijn fascinatie voor de natuur en de kwetsbaarheid van het leven. Zo schildert hij bijvoorbeeld bloemen in alle fases van bloei en verwelking. Hiermee toont hij ons de grens tussen zijn en niet zijn; de fragiliteit van ons bestaan en geeft hij uitdrukking aan zijn intense verlangen te delen in de schepping.

Ook in de collages die Marc Mulders sinds een aantal jaren maakt, zien we veelal bloemen. Soms zien we een enkele bloem, soms een liefdevol gearrangeerd samenspel van meerdere bloemen in zorgvuldig gekozen licht. Met daartussen rafelig gescheurde afbeeldingen: een krantenfoto, het gelaat van Maria of een uitgeknipt icoon. Het gaat hem hierbij om de bloemen; de toegevoegde foto's sturen het gevoel dat hij in het beeld wel weergeven of oproepen. Deze "fotografische" collages tonen vooral licht en schoonheid en hebben volgens de kunstenaar "bijna altijd iets vierends, van een viering van het leven".

Aangeboden items
1
Verkochte items
53
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Marc Mulders - 3 kostbare boeken: -Dauw-Giverny-Baest + 3 andere (+Claudy Jongstra) kopen? Bied vanaf 125!
Marc Mulders (1958) Nederlands 3 kostbare boeken: -Dauw-Giverny-Baest + 3 andere (+Claudy Jongstra)
TechniekHardcover
Afmetingen24 x 28.5 cm (h x b)
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Marc Mulders

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marc Mulders? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marc Mulders. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marc Mulders en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marc Mulders te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marc Mulders!

Volg het aanbod kunst van Marc Mulders te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marc Mulders te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marc Mulders instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marc Mulders kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marc Mulders!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marc Mulders kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marc Mulders en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marc Mulders via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marc Mulders of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marc Mulders?

Kunst kopen van Marc Mulders begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marc Mulders, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marc Mulders. Om meer kans te maken om de Marc Mulders te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marc Mulders! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.