Mark Visione (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mark Visione
Mark Visione (1953)

Mark Visione (1953)

Kunstenaar

Mark VISIONE (Sidney, Australië, 1953)

Aangeboden items
4
Verkochte items
114
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Mark Visione - and the shape between kopen? Bied vanaf 50!
Mark Visione (1953) Nederlands and the shape between
TechniekEts
Afmetingen73 x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Mark Visione - Free will kopen? Bied vanaf 40!
Mark Visione (1953) Nederlands Free will
TechniekEts
Afmetingen73 x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Mark Visione - The Tower kopen? Bied vanaf 50!
Mark Visione (1953) Nederlands The Tower
TechniekEts
Afmetingen72.5 x 62.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Mark Visione - OUR LADY OF MANILA GALLEONS. kopen? Bied vanaf 89!
Mark Visione (1953) Nederlands OUR LADY OF MANILA GALLEONS.
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen75 x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 89
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Mark Visione

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mark Visione? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mark Visione. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mark Visione en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mark Visione te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mark Visione!

Volg het aanbod kunst van Mark Visione te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mark Visione te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mark Visione instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mark Visione kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mark Visione!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mark Visione kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mark Visione en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mark Visione via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mark Visione of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mark Visione?

Kunst kopen van Mark Visione begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mark Visione, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mark Visione. Om meer kans te maken om de Mark Visione te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mark Visione! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.