Martin Reisberg (1923-2020)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Martin Reisberg
Martin Reisberg (1923-2020)

Martin Reisberg (1923-2020)

Kunstenaar

Martin REISBERG (New York City 1923 - 2020)

Martin Reisberg is een 97 jaar oude kunstenaar wie aan het beroemde Cooper Union Art College in New York City heeft gestudeerd, voordat hij bij de marine ging tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij was betrokken tijdens de bevrijding van Europa, waarna hij neerstreek in België met zijn vrouw, Bitia Rosendor. Reisberg's stijl is divers; van maritieme en historische voorstellingen tot landschappen, portretten, religie, natuur, dorps- en stadsgezichten.

Aangeboden items
0
Verkochte items
36
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Martin Reisberg (1923-2020) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 36 items van Martin Reisberg (1923-2020) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Martin Reisberg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Martin Reisberg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Martin Reisberg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Martin Reisberg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Martin Reisberg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Martin Reisberg!

Volg het aanbod kunst van Martin Reisberg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Martin Reisberg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Martin Reisberg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Martin Reisberg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Martin Reisberg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Martin Reisberg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Martin Reisberg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Martin Reisberg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Martin Reisberg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Martin Reisberg?

Kunst kopen van Martin Reisberg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Martin Reisberg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Martin Reisberg. Om meer kans te maken om de Martin Reisberg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Martin Reisberg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.