Mdina kunstglas (1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mdina kunstglas
Mdina kunstglas (1968)

Mdina kunstglas (1968)

Fabrikant

Mdina glass

(Mdina Malta 1968) Glasblazerij opgezet in 1968 door de Britse glaskunstenaar en meester glasblazer Michael Harris.

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
MalteesMaltees  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Mdina kunstglas - Vintage Axe-head vaas. Mdina kopen? Bied vanaf 60!
Mdina kunstglas - Vintage Axe-head vaas. MdinaGlas / Keramiek

Geplaatst doorMoniqueVerhulst

Eindtijd 19-08-2022 om 16:30

Jaartal1970
Afmetingen24 cm x 18 cm x 5 cm (h x b x d)
GesigneerdOngemerkt

Design kopen van Mdina kunstglas

Wilt u graag design kopen van Mdina kunstglas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Mdina kunstglas. Betaalbare en exclusieve design van Mdina kunstglas en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Mdina kunstglas te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Mdina kunstglas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Mdina kunstglas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mdina kunstglas instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Mdina kunstglas design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Mdina kunstglas!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Mdina kunstglas kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Mdina kunstglas en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Mdina kunstglas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Mdina kunstglas of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Mdina kunstglas?

Design kopen van Mdina kunstglas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Mdina kunstglas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Mdina kunstglas. Om meer kans te maken om het designobject van Mdina kunstglas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Mdina kunstglas! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.