Menno Jonker (1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Menno Jonker
Menno Jonker (1968)

Menno Jonker (1968)

Kunstenaar, Designer

Menno Jonker is een Nederlandse ontwerper en kunstenaar die naam heeft gemaakt met zijn glazen objecten en beeldende kunst. Hij studeerde aan de Rietveld Academie en is sinds 1987 werkzaam bij Royal Leerdam. Verder is hij actief als conservator van Museum Het Schip en docent aan de Royal College of Art in Londen en de Design Academy Eindhoven. Bekende werken van zijn hand zijn het herdenkingsmonument voor de slachtoffers van de aanslag op Koninginnedag 2009 te Apeldoorn en de vazen die hij maakte ter gelegenheid van bijzondere gebeurtenissen binnen het koningshuis zoals het Amaliavaasje en Helix. Zijn stijl neigt naar abstractie met gestileerde vormen en heldere kleuren. Zijn werk kan serieus of speels zijn, maar moet ook toegankelijk zijn.

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Menno Jonker (1968) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Menno Jonker (1968) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Menno Jonker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Menno Jonker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Menno Jonker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Menno Jonker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Menno Jonker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Menno Jonker!

Volg het aanbod kunst van Menno Jonker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Menno Jonker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Menno Jonker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Menno Jonker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Menno Jonker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Menno Jonker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Menno Jonker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Menno Jonker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Menno Jonker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Menno Jonker?

Kunst kopen van Menno Jonker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Menno Jonker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Menno Jonker. Om meer kans te maken om de Menno Jonker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Menno Jonker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.