Mies Deinum (1907-1982)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Mies Deinum
Mies Deinum (1907-1982)

Mies Deinum (1907-1982)

Mies DEINUM (Semarang 1907 - Haarlem 1982)

Aangeboden items
3
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Mies Deinum - aquarel Drenthe 1956 kopen? Bied vanaf 35!
Mies Deinum (1907-1982) Nederlands aquarel Drenthe 1956
Techniek Aquarel
Afmetingen 45 x 55 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Mies Deinum - aquarel Assen Drenthe 1956 kopen? Bied vanaf 35!
Mies Deinum (1907-1982) Nederlands aquarel Assen Drenthe 1956
Techniek Aquarel
Afmetingen 45 x 55 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Mies Deinum - Twee (2) x aquarel/ tekeningen "Buziau de clown" & "Circus" - gesigneerd kopen? Bied vanaf 30!
Mies Deinum (1907-1982) Nederlands Twee (2) x aquarel/ tekeningen "Buziau de clown" & "Circus" - gesigneerd
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 16 x 12 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Alleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Mies Deinum

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mies Deinum? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mies Deinum. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mies Deinum en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mies Deinum te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mies Deinum!

Volg het aanbod kunst van Mies Deinum te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mies Deinum te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mies Deinum instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mies Deinum kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mies Deinum!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mies Deinum kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mies Deinum en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mies Deinum via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mies Deinum of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mies Deinum?

Kunst kopen van Mies Deinum begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mies Deinum, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mies Deinum. Om meer kans te maken om de Mies Deinum te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mies Deinum! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.