Miguel Ybanez (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Miguel Ybanez
Miguel Ybanez (1946)

Miguel Ybanez (1946)

Kunstenaar

Miguel YBANEZ (Madrid, 1946)

Aangeboden items
0
Verkochte items
38
Nationaliteit
SpaansSpaans  NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (31 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Miguel Ybanez (1946) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 38 items van Miguel Ybanez (1946) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 31 mensen die Miguel Ybanez (1946) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Miguel Ybanez

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Miguel Ybanez? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Miguel Ybanez. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Miguel Ybanez en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Miguel Ybanez te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Miguel Ybanez!

Volg het aanbod kunst van Miguel Ybanez te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Miguel Ybanez te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Miguel Ybanez instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Miguel Ybanez kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Miguel Ybanez!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Miguel Ybanez kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Miguel Ybanez en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Miguel Ybanez via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Miguel Ybanez of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Miguel Ybanez?

Kunst kopen van Miguel Ybanez begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Miguel Ybanez, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Miguel Ybanez. Om meer kans te maken om de Miguel Ybanez te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Miguel Ybanez! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.