• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Nel van Dijkhuizen (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Nel van Dijkhuizen
Nel van Dijkhuizen (1950)

Nel van Dijkhuizen (1950)

Kunstenaar

Nel van DIJKHUIZEN (1950)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Nel van Dijkhuizen - Portret van Ralf en Koos -ets 1977 kopen? Bied vanaf 75!
Nel van Dijkhuizen - Portret van Ralf en Koos -ets 1977

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorknibbel2

Eindtijd 17-04-2022 om 21:07

Jaartal1977
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen64 cm x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Nel van Dijkhuizen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nel van Dijkhuizen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nel van Dijkhuizen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nel van Dijkhuizen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nel van Dijkhuizen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nel van Dijkhuizen!

Volg het aanbod kunst van Nel van Dijkhuizen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nel van Dijkhuizen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nel van Dijkhuizen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nel van Dijkhuizen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nel van Dijkhuizen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nel van Dijkhuizen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nel van Dijkhuizen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nel van Dijkhuizen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nel van Dijkhuizen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nel van Dijkhuizen?

Kunst kopen van Nel van Dijkhuizen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nel van Dijkhuizen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nel van Dijkhuizen. Om meer kans te maken om de Nel van Dijkhuizen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nel van Dijkhuizen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.