Nico Visscher (1933)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Nico Visscher
Nico Visscher (1933)

Nico Visscher (1933)

Kunstenaar

Nico VISSCHER (Groningen 1933)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Nico Visscher - Honger kopen? kopen? Bied vanaf 35!
Nico Visscher - Honger kopen?Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorCenterfo
Eindtijd 05-02-2023 om 15:26
Jaartal1988
TechniekLitho
Afmetingen50 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Nico Visscher

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nico Visscher? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nico Visscher. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nico Visscher en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nico Visscher te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nico Visscher!

Volg het aanbod kunst van Nico Visscher te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nico Visscher te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nico Visscher instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nico Visscher kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nico Visscher!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nico Visscher kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nico Visscher en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nico Visscher via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nico Visscher of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nico Visscher?

Kunst kopen van Nico Visscher begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nico Visscher, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nico Visscher. Om meer kans te maken om de Nico Visscher te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nico Visscher! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.