Olivier Beijn (1978)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Olivier Beijn
Olivier Beijn (1978)

Olivier Beijn (1978)

Kunstenaar

Olivier BEIJN (1978)

Aangeboden items
3
Verkochte items
80
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Olivier Beijn - Landschap II -ets 2007- kopen? Bied vanaf 65!
Olivier Beijn (1978) Nederlands Landschap II -ets 2007-
TechniekEts
Afmetingen57 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 65
1 bieding
Bied mee Bied mee
Olivier Beijn - Landschap III -ets 2007- kopen? Bied vanaf 65!
Olivier Beijn (1978) Nederlands Landschap III -ets 2007-
TechniekEts
Afmetingen57 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 65
1 bieding
Bied mee Bied mee
Olivier Beijn - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Olivier Beijn (1978) Nederlands zonder titel
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen53 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Olivier Beijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Olivier Beijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Olivier Beijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Olivier Beijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Olivier Beijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Olivier Beijn!

Volg het aanbod kunst van Olivier Beijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Olivier Beijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Olivier Beijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Olivier Beijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Olivier Beijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Olivier Beijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Olivier Beijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Olivier Beijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Olivier Beijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Olivier Beijn?

Kunst kopen van Olivier Beijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Olivier Beijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Olivier Beijn. Om meer kans te maken om de Olivier Beijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Olivier Beijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.