Paul Whistler (1938-1974)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Paul Whistler
Paul Whistler (1938-1974)

Paul Whistler (1938-1974)

Kunstenaar

Paul WHISTLER (Den Haag 1938 - Doetinchem 1974)

Aangeboden items
0
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Paul Whistler (1938-1974) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Paul Whistler (1938-1974) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Paul Whistler

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Paul Whistler? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Paul Whistler. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Paul Whistler en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Paul Whistler te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Paul Whistler!

Volg het aanbod kunst van Paul Whistler te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Paul Whistler te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Paul Whistler instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Paul Whistler kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Paul Whistler!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Paul Whistler kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Paul Whistler en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Paul Whistler via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Paul Whistler of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Paul Whistler?

Kunst kopen van Paul Whistler begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Paul Whistler, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Paul Whistler. Om meer kans te maken om de Paul Whistler te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Paul Whistler! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.