Pieter Johannes Tol (1899-1985)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Pieter Johannes Tol
Pieter Johannes Tol (1899-1985)

Pieter Johannes Tol (1899-1985)

Kunstschilder

Pieter Johannes TOL (Boskoop 1899- Den Haag 1985)

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Pieter Johannes Tol (1899-1985) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Pieter Johannes Tol (1899-1985) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Pieter Johannes Tol

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pieter Johannes Tol? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pieter Johannes Tol. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pieter Johannes Tol en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pieter Johannes Tol te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pieter Johannes Tol!

Volg het aanbod kunst van Pieter Johannes Tol te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pieter Johannes Tol te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pieter Johannes Tol instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pieter Johannes Tol kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pieter Johannes Tol!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pieter Johannes Tol kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pieter Johannes Tol en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pieter Johannes Tol via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pieter Johannes Tol of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pieter Johannes Tol?

Kunst kopen van Pieter Johannes Tol begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pieter Johannes Tol, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pieter Johannes Tol. Om meer kans te maken om de Pieter Johannes Tol te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pieter Johannes Tol! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.