Pim Leefsma (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pim Leefsma
Pim Leefsma (1947)

Pim Leefsma (1947)

Kunstenaar

Pim LEEFSMA

Schilder, tekenaar, beeldhouwer

Geboren op 7 juli 1947 in Gouda

Opleiding:

1965-1969 Vrije Academie Den Haag

Woont en werkt in Gouda en Den Haag

Pim Leefsma werd geboren als de zoon van Nathan Leefsma en Rini Nagtegal. Hij maakte onder andere het object voor de uitbreiding voor het politiebureau in Gouda. Dit kunstwerk bestaat uit delen die verschillende kleuren hebben, en daarom wordt het ook de Paradijsvogel genoemd. Het werk van Pim Leefsma is behoorlijk populair, en het wordt dan ook tentoongesteld in Nederland maar ook in het buitenland, onder andere in Parijs en Washington D.C.

Pim Leefsma maakt tekeningen, schilderijen en etsen waarbij hij een fictieve wereld creëert. In veel van zijn werken komen geometrische vormen voor.

Exposities en prijzen:

Exposities

Galerij Asselijn, Amsterdam, solo

Galerie Kokon, Tilburg

Prijzen

1970 Geert Bouwmeesterprijs

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
0
Verkochte items
25
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Pim Leefsma (1947) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 25 items van Pim Leefsma (1947) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 11 mensen die Pim Leefsma (1947) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Pim Leefsma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pim Leefsma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pim Leefsma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pim Leefsma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pim Leefsma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pim Leefsma!

Volg het aanbod kunst van Pim Leefsma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pim Leefsma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pim Leefsma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pim Leefsma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pim Leefsma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pim Leefsma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pim Leefsma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pim Leefsma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pim Leefsma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pim Leefsma?

Kunst kopen van Pim Leefsma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pim Leefsma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pim Leefsma. Om meer kans te maken om de Pim Leefsma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pim Leefsma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.