• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Plateelbakkerij Zuid-Holland (1898-1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Plateelbakkerij Zuid-Holland
Plateelbakkerij Zuid-Holland (1898-1964)

Plateelbakkerij Zuid-Holland (1898-1964)

Fabrikant

Plateelbakkerij ZUID-HOLLAND (Gouda 1898 - Gouda 1964)

De plateelbakkerij Zuid Holland is opgericht door Egebert Estlé en Adriaan Koster. Plateelbakkerij Zuid Holland is wellicht de bekendste en grootste plateelfabriek in Nederland geweest waar zeer veel bekende plateelschilders en ontwerpers voor gewerkt hebben. Plateel wordt nogal eens "Gouds Plateel" genoemd, verwijzend naar de grote productie in Gouda en het "Decor Gouda" dat ook door andere fabrieken werk overgenomen.

Aangeboden items
3
Verkochte items
50
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (20 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Plateelbakkerij Zuid-Holland - 2 bonbonnieres kopen? Bied vanaf 50!
Plateelbakkerij Zuid-Holland - 2 bonbonnieres

Glas / Keramiek

Geplaatst doorAromajip

Eindtijd 29-05-2022 om 22:42

Periode1945 t/m 1999
Afmetingen8.5 cm x 13.5 cm (h x b)
Gewicht332 g
GesigneerdHandgesigneerd
Aftersale
Plateelbakkerij Zuid-Holland - Vierkant bord Prometheus - gratis verzending NL kopen? Bied vanaf 50!
Plateelbakkerij Zuid-Holland - Vierkant bord Prometheus - gratis verzending NL

Glas / Keramiek

Geplaatst doorMiles

Eindtijd 24-06-2022 om 20:36

Jaartal1960
Afmetingen3 cm x 22 cm x 22 cm (h x b x d)
GesigneerdGemerkt/Merksticker
Aftersale
Plateelbakkerij Zuid-Holland - zonder titel kopen? Bied vanaf 50!
Plateelbakkerij Zuid-Holland - zonder titel

Glas / Keramiek

Geplaatst doordesign22

Eindtijd 09-09-2022 om 22:55

Periode1900 t/m 1944
Afmetingen27 cm x 10 cm (h x b)
GesigneerdOngemerkt

Design kopen van Plateelbakkerij Zuid-Holland

Wilt u graag design kopen van Plateelbakkerij Zuid-Holland? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Plateelbakkerij Zuid-Holland. Betaalbare en exclusieve design van Plateelbakkerij Zuid-Holland en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Plateelbakkerij Zuid-Holland te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Plateelbakkerij Zuid-Holland te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Plateelbakkerij Zuid-Holland te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Plateelbakkerij Zuid-Holland instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Plateelbakkerij Zuid-Holland design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Plateelbakkerij Zuid-Holland!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Plateelbakkerij Zuid-Holland kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Plateelbakkerij Zuid-Holland en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Plateelbakkerij Zuid-Holland via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Plateelbakkerij Zuid-Holland of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Plateelbakkerij Zuid-Holland?

Design kopen van Plateelbakkerij Zuid-Holland begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Plateelbakkerij Zuid-Holland, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Plateelbakkerij Zuid-Holland. Om meer kans te maken om het designobject van Plateelbakkerij Zuid-Holland te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Plateelbakkerij Zuid-Holland! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.