Posselt Kristal (1898)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Posselt Kristal
Posselt Kristal (1898)

Posselt Kristal (1898)

Fabrikant

Posselt Kristall

Duitse kristal fabrikant, voornamelijk bekend van handgeblazen en geslepen parfumflacons. Opgericht in 1898 en nog bestaand.

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
DuitsDuits  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Posselt Kristal (1898) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Posselt Kristal (1898) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Design kopen van Posselt Kristal

Wilt u graag design kopen van Posselt Kristal? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Posselt Kristal. Betaalbare en exclusieve design van Posselt Kristal en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Posselt Kristal te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Posselt Kristal te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Posselt Kristal te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Posselt Kristal instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Posselt Kristal design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Posselt Kristal!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Posselt Kristal kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Posselt Kristal en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Posselt Kristal via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Posselt Kristal of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Posselt Kristal?

Design kopen van Posselt Kristal begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Posselt Kristal, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Posselt Kristal. Om meer kans te maken om het designobject van Posselt Kristal te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Posselt Kristal! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.