Prosper De Troyer (1880-1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Prosper De Troyer
Prosper De Troyer (1880-1961)

Prosper De Troyer (1880-1961)

Prosper DE TROYER (Destelbergen 1880 - Duffel 1961)

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Prosper De Troyer - Mälmgreen en zijn lotgenoten kopen? Bied vanaf 500!
Prosper De Troyer (1880-1961) Belgisch Mälmgreen en zijn lotgenoten
TechniekOlieverf
Afmetingen115 x 155 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerHardboard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Prosper De Troyer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Prosper De Troyer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Prosper De Troyer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Prosper De Troyer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Prosper De Troyer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Prosper De Troyer!

Volg het aanbod kunst van Prosper De Troyer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Prosper De Troyer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Prosper De Troyer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Prosper De Troyer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Prosper De Troyer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Prosper De Troyer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Prosper De Troyer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Prosper De Troyer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Prosper De Troyer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Prosper De Troyer?

Kunst kopen van Prosper De Troyer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Prosper De Troyer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Prosper De Troyer. Om meer kans te maken om de Prosper De Troyer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Prosper De Troyer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.