Raquel Maulwurf (1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Raquel Maulwurf
Raquel Maulwurf (1975)

Raquel Maulwurf (1975)

Kunstenaar

Raquel Maulwurf (madrid 1975) is een Nederlandse kunstenares. Ze studeerde van 1993 tot 1997 aan de Academie voor Beeldende Kunst in Arnhem. Opvallend is dat haar tekenwerk geordend in series wordt gepresenteerd. Veel van haar werk wordt internationaal geëxposeerd.

Aangeboden items
1
Verkochte items
88
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Spaans Spaans  
Links
Favoriet
filters
Raquel Maulwurf - zonder titel kopen? Bied vanaf 65!
Raquel Maulwurf (1975) Nederlands Spaans zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen68 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Raquel Maulwurf

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Raquel Maulwurf? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Raquel Maulwurf. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Raquel Maulwurf en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Raquel Maulwurf te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Raquel Maulwurf!

Volg het aanbod kunst van Raquel Maulwurf te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Raquel Maulwurf te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Raquel Maulwurf instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Raquel Maulwurf kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Raquel Maulwurf!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Raquel Maulwurf kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Raquel Maulwurf en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Raquel Maulwurf via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Raquel Maulwurf of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Raquel Maulwurf?

Kunst kopen van Raquel Maulwurf begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Raquel Maulwurf, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Raquel Maulwurf. Om meer kans te maken om de Raquel Maulwurf te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Raquel Maulwurf! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.