Rein Snapper (1907-1988)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rein Snapper
Rein Snapper (1907-1988)

Rein Snapper (1907-1988)

Kunstschilder, Tekenaar

Reinier Wijnand SNAPPER (Woerden1907 - Ammerzoden 1988)

Aangeboden items
4
Verkochte items
35
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Rein Snapper - Westerkerk Amsterdam kopen? Bied vanaf 45!
Rein Snapper (1907-1988) Westerkerk Amsterdam
TechniekAquarel
Afmetingen73 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Rein Snapper - Rein snappers kopen? Bied vanaf 70!
Rein Snapper (1907-1988) Nederlands Rein snappers
TechniekOlieverf
Afmetingen70 x 95 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee
Rein Snapper - Maandag wasdag kopen? Bied vanaf 45!
Rein Snapper (1907-1988) Maandag wasdag
TechniekAquarel
Afmetingen36 x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Rein Snapper - Zonder Titel (Zicht op de Zeedijk en de Oude Kerk vanaf Oudezijds Kolk.) kopen? Bied vanaf 80!
Rein Snapper (1907-1988) Nederlands Zonder Titel (Zicht op de Zeedijk en de Oude Kerk vanaf Oudezijds Kolk.)
TechniekOlieverf
Afmetingen62 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rein Snapper

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rein Snapper? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rein Snapper. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rein Snapper en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rein Snapper te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rein Snapper!

Volg het aanbod kunst van Rein Snapper te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rein Snapper te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rein Snapper instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rein Snapper kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rein Snapper!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rein Snapper kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rein Snapper en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rein Snapper via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rein Snapper of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rein Snapper?

Kunst kopen van Rein Snapper begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rein Snapper, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rein Snapper. Om meer kans te maken om de Rein Snapper te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rein Snapper! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.