Rene Polak (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Rene Polak
Rene Polak (1949)

Rene Polak (1949)

Kunstenaar

René POLAK (Den Haag 1949)

Aangeboden items
2
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Rene Polak - Abrivado, ets (kleine oplage) kopen? Bied vanaf 40!
Rene Polak (1949) Nederlands Abrivado, ets (kleine oplage)
TechniekEts
Afmetingen51 x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Rene Polak - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Rene Polak (1949) Nederlands zonder titel
TechniekEts
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Rene Polak

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Rene Polak? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Rene Polak. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Rene Polak en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Rene Polak te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Rene Polak!

Volg het aanbod kunst van Rene Polak te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Rene Polak te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Rene Polak instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Rene Polak kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Rene Polak!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Rene Polak kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Rene Polak en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Rene Polak via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Rene Polak of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Rene Polak?

Kunst kopen van Rene Polak begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Rene Polak, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Rene Polak. Om meer kans te maken om de Rene Polak te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Rene Polak! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.