Ria Zurne (1945-2009)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ria Zurne
Ria Zurne (1945-2009)

Ria Zurne (1945-2009)

Kunstenaar

Ria ZURNÉ (Bemmel, 1945)

Aangeboden items
1
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Ria Zurne - Confrontatie in geestentuin, aquatint ets kopen? Bied vanaf 45!
Ria Zurne - Confrontatie in geestentuin, aquatint etsGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorRosser
Eindtijd 12-03-2023 om 20:49
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen48 cm x 64 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Ria Zurne

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ria Zurne? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ria Zurne. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ria Zurne en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ria Zurne te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ria Zurne!

Volg het aanbod kunst van Ria Zurne te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ria Zurne te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ria Zurne instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ria Zurne kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ria Zurne!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ria Zurne kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ria Zurne en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ria Zurne via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ria Zurne of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ria Zurne?

Kunst kopen van Ria Zurne begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ria Zurne, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ria Zurne. Om meer kans te maken om de Ria Zurne te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ria Zurne! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.