Ricky Damen-Vereijken (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ricky Damen-Vereijken
Ricky Damen-Vereijken (1946)

Ricky Damen-Vereijken (1946)

Kunstenaar

Ricky DAMEN-VEREIJKEN (Someren, 1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ricky Damen-Vereijken - Landschap met wolken en doorbrekende zon. kopen? Bied vanaf 135!
Ricky Damen-Vereijken (1946) Nederlands Landschap met wolken en doorbrekende zon.
TechniekOlieverf
Afmetingen80 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 135
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ricky Damen-Vereijken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ricky Damen-Vereijken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ricky Damen-Vereijken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ricky Damen-Vereijken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ricky Damen-Vereijken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ricky Damen-Vereijken!

Volg het aanbod kunst van Ricky Damen-Vereijken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ricky Damen-Vereijken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ricky Damen-Vereijken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ricky Damen-Vereijken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ricky Damen-Vereijken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ricky Damen-Vereijken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ricky Damen-Vereijken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ricky Damen-Vereijken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ricky Damen-Vereijken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ricky Damen-Vereijken?

Kunst kopen van Ricky Damen-Vereijken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ricky Damen-Vereijken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ricky Damen-Vereijken. Om meer kans te maken om de Ricky Damen-Vereijken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ricky Damen-Vereijken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.